Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.10.2010 19:04 - Малките радости по време на криза
Автор: bezprizvanniy Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 6447 Коментари: 3 Гласове:
3

Последна промяна: 29.10.2010 21:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
В нелеките икономически условия всеки спестен лев е ценен, което ни принуждава да ограничаваме разходите си до най-необходимото, лишавайки ни от здравословни и приятни услуги и продукти, каквито са СПА и козметичните процедури, забавленията, кулинарните изкушения в ресторантите, фитнесът и други. Оказва се обаче, че има начин да получаваме всички тези блага на изгодни цени, които до неотдавна не сме си и мечтали да ни бъдат предложени, и той се нарича "групово пазаруване".

Намаления до 90% през цялата година. Звучи почти нереално, особено за българския пазар, но всъщност вече е факт. Достатъчно е да се събере определен брой ентусиасти, готови да купят онлайн даден продукт или услуга с предварително посочена отстъпка. Заинтригувах ли ви? Тогава може би ще ви е интересно да разгледате новото интернет явление - сайт за групово пазаруване zadrujno.bg, който ви предлага точно това – да опитате например индийска кухня или пък енергиен масаж на по-ниски от пазарните цени (отстъпка от 40% до 90%). Предложенията всъщност са най-разнообразни, а условието за активиране на отстъпката в цената им е да се събере определен минимален брой купувачи. Моделът е изключително популярен на запад и се основава на силата на „груповото пазаруване”. По този начин всички участници в процеса печелят.

До момента се предлагаха сделки единствено в София и Русе, но от днес фирмата стартира дейност и в Пловдив. Ето и примерната сделка за деня в София, за да придобиете идея за какво става дума:
  Tри антицелулитни процедури с уред D-Actor за 30 вместо за 240 лв. от Aesthe clinic. ОТСТЪПКА 88%   Така например по време на криза и само за 30лв. може да се поглезите с процедура, която ползва и самата Мадона .

image   Как работи сайтът за групово пазаруване ?

Всеки ден на сайта се предлага най-добрата сделка в града. Клиентите могат да закупят реално ваучери за различни заведения, барове, спа-масажи, екстремни спортове, козметични салони, автомивки и много, много други. За да се осъществи сделката на деня обаче (т.е. всички да получат своя ваучер с отстъпка) трябва да бъде събран минимален брой купувачи – определен предварително за всяка сделка. Промотирането се осъществява от самите потребители чрез предаване от уста на уста, по имейл или чрез социалните мрежи.

Това условия е необходимо, тъй като
www.zadrujno.bg използва силата на груповото пазаруване: обещаваме на търговците минимален брой клиенти, които ще закупят услугата или стоката им в рамките на деня, а те от своя страна се съгласяват да дадат изключително атрактивни отстъпки за нас обикновените потребители.

Ако този брой се събере, сделката става активна и всеки закупил получава електронен ваучер, с който при представянето му пред търговеца, може да се възползва от услугата или да изконсумира стоката. В случай, че минималният брой купени ваучери не се събере,
www.zadrujno.bg връща депозираните от клиентите пари на 100%. Покупките през сайта се осъществяват с дебитни или кредитни карти и отстъпката важи само за покупки през сайта.

Ако Ви е харесала статията, подкрепете я в СВЕЖО от ТУК и/или ме добавете в любимите си блогове.  


Тагове:   криза,   Малките,


Гласувай:
3


Вълнообразно


Спечели и ти от своя блог!
1. tirith - -
29.10.2010 19:08
Най-после да навлезе тази услуга и в България.
Наистина е полезна и излиза много евтино.
цитирай
2. bezprizvanniy - Taka e!
29.10.2010 19:22
I az mnogo se zaradvah!
цитирай
3. анонимен - Qko.... :0
29.10.2010 19:29
Qko.... :0
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezprizvanniy
Категория: Бизнес
Прочетен: 2309436
Постинги: 9
Коментари: 574
Гласове: 168
Архив